Državno prvenstvo u vazduhoplovnom modelarstvu

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Mar.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državno prvenstvo u vazduhoplovnom modelarstvu

Aeroklub "Nova Pazova" u nedelju, 26. marta, organizuje Državno prvenstvo u klasi F1N u Hali sportova u Novoj Pazovi. Po završetku nacionalnog nadmetanja sledi revijalno takmičenje u podlasi F1N-150.


Već petu godinu za redom, AK "Nova Pazova" organizuje ovo prvenstvo. Ovoga puta očekuju nastup 33 takmičara iz Sombora, Subotice, Beograda, Zemuna, Trstenika i Nove Pazove, a učešće na pratećem Kupu Nove Pazove najavili su i modelari iz Zrenjanina i Kosovske Mitrovice. Više od polovine prijavljenih učesnika su juniori, što domaćine posebno raduje, objavio je Vazduhoplovni savez Srbije.

"Naša hala je odavno poznata gotovo svim takmičarima...
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Subotica,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.