Taksista oborio pešaka kod Ušća

Izvor: Mondo, 27.Mar.2015, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista oborio pešaka kod "Ušća"

Taksi vozilo oborilo je večeras pešaka kod tržnog centra "Ušće" u Novom Beogradu, rečeno je za portal MONDO u policiji. Pešak nije životno ugrožen i nije prebačen na reanimaciju, kaže Nada Macura.

Foto: MONDO

Pešak je svetan i komunikativan i kolima Hitne pomoći prebačen je u Urgentni centar, rekli su u policiji.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za MONDO da je slučaj prijavljen u 19.04 i da je pešak oboren na kraju Brankovog mosta na semaforu na skretanju pre tržnog centra "Ušće".

"Pešak, star 36 godina, zadobio je povrede u vidu razderotina na glavi, nije gubio svest. Nije vožen na reanimaciju i nije životno ugrožen. Njega će pregledati neurohirurg", navela je Nada Macura.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.