Direktan prenos opere Karmen u subotu

Izvor: Story, 28.Okt.2014, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktan prenos opere Karmen u subotu

Najpopularnija Bizeova opera prenosiće se direktno iz Metropolitena 1. novembra, u bioskopu Sinepleks u Tržnom centru Ušće

opera Karmen, promo: foto

U Tržnom centru Ušće u 18h, beogradska publika imaće priliku da gleda direktan prenos opere Karmen iz Metropolitena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
U ovoj sezoni Karmen se vraća sa gruzijskim meco-sopranom - Anitom Račvelišvili, koja tumači ulogu vatrene ciganke u jednoj od najpopularnijih opera, kada su u pitanju direktni prenosi u visokoj rezoluciji. Anita je Karmen pevala u mnogim svetskim operskim kućama, praćena gromoglasnim aplauzima. Aleksandro Antonenko igra opsednutog vojnika Don Hozea, sopran u usponu. Anita Hartig tumači lik Mikaele, dok je Ildar Abdrazakov u ulozi toreadora Eskamilja. Operom diriguje španski dirigent Pablo Eras – Kasado, dok iza dopadljive i brilijantne produkcije po rečima Njujork Tajmsa, stoji Ričard Ejra.

Do kraja kalendarske godine u sezoni direktnih prenosa iz Metropolitena, u bioskopu Sinepleks ( Ušće Šoping Centar ) zaljubljenici u operu moći će da uživaju u Rosinijevom Seviljskom berberinu koji je na repertoaru 22. novembra, dok je za 13. decembar zakazana Vagnerova opera Nirnberški majstori i pevači.

Pogledajte insert iz opere Karmen:



Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više opera u sezoni 2014/2015 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 950 dinara.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.