(VIDEO) NESPRETNICA: Ona je samo htela da parkira auto unazad!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NESPRETNICA: Ona je samo htela da parkira auto unazad!

Na snimku se vidi kako u neobjašnjivom sledu poteza vozi svou plavu tojotu napred-nazad, valjda s ciljem da se parkira unazad, ali to joj nikako nije polazilo za rukom

Iz Australije stiže snimak dug tri minuta i 14 sekundi, tokom kojih neimenovana žena u tojoti  na parkingu jednog trgovačkog centra u Melburnu pokušava da parkira..

Sve je snimio vozač koji je naišao na "nemilu" scenu, a koja je potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izazvala salve zgražanja i smeha.

Na snimku se vidi kako nespretnica u neobjašnjivom sledu poteza vozi svou plavu tojotu napred-nazada, valjda s ciljem da se parkira unazad, ali to joj nikako nije polazilo za rukom.

U završnici je na jedvite jade prednjom stranom vozila ušla na mesto za koje nije trebala da ima ni najmanji problem.

Snimak je u trenutku objave ovog članka na Jutjubu pregledan gotovo pola miliona puta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.