Toyota Pixis Mega model predstavljen na teritoriji Japana

Izvor: Moto.rs, 04.Jul.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota Pixis Mega model predstavljen na teritoriji Japana

Toyota je predstavila novi Pixis Mega model na teritoriji Japana, a ono što ga odlikuje jeste gotovo vertikalna prednja strana sa zanimljivom maskom.

Sa zadnje strane vidljivi su zaobljeni branici, električna klizna vrata kao i spojler. Enterijer ovog četvoroseda u suštini je jednostavan i podrazumeva vodo-otporne presvlake, audio sistem sa šest zvučnika i dovoljno skladišnog kapaciteta, dok je kupcima po želji dostupan i navigacioni sistem.

Ispod poklopca >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << motora biće dostupna dva motora. Atmosferski 660cc motor koji generiše 52ks izlazne snage i 60Nm obrtni moment, dok turbo punjeni 660cc generiše 64ks i 92Nm. Oba modela uparena su sa CVT transmisijom i pogonom na sva četiri točka.

foto © Toyota
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.