24.05.2015 ::: Nova Toyota Hilux imala crash test i pre promocije (FOTO)

Izvor: AutoMagazin, 24.Maj.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

24.05.2015 ::: Nova Toyota Hilux imala "crash test" i pre promocije (FOTO)

Sigurno se sećate legendarnog serijala Top Gear, u kojem je tokom specijalnog testa, svoj kvalitet dokazala Toyota Hilux. Pre nekoliko dana, svetlost dana je ugledala nova generacija ovog kvalitetnog pick-upa, koji je i pre svoje zvanične premijere dokazao svoje "bezbednosne kvalitete"...

Jeremy Clarkson iz Top Geara nije uspeo da "ubije" Toyotu Hilux. Udarac u drvo, potapanje u more, probijanje montažne kućice, bacanje kamp >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << prikolice na nju, paljenje benzinom i pad sa vrha zgrade (73 m), i na kraju vožnja istog automobila, pokazali su šta sve Hilux može da izdrži. Najnoviji incident, dogodio se sa novom, osmom generacijom Hiluxa u glavnoj ulozi.

reklama

Neobičan incident se dogodio u tajlandskoj provinciji Lampang, gde se prevrnuo kamion, koji je na prikolici prevozio šest potpuno novih, još uvek Toyota Hilux osme generacije. Automobili su bili transportovani u Bangkok, gde je 21. maja održana zvanična premijera za tržište Tajlanda.

Pretpostavlja se, da je razlog prevrtanja prikolice kombinacija neprilagođene brzine i preopterećenja teretnog vozila. Ono što je najvažnije, jeste da je vozač prošao bez ozbiljnijih povreda.

Osma generacija modela Toyota Hilux više nije tajna. Istina, automobil koji možemo videti na fotografijama je model za azijsko i australijsko tržište. Da li će se evropska verzija značajnije razlikovati, videćemo uskoro.

Foto: matichon Online, hiluxrevothailand.com 

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.