Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠEN HITAN SASTANAK Nikolić i Vučić sastaće se u četvrtak sa predstavnicima Srba u Bosni i Hercegovini

Završen je hitan sastanak koji su vodlili predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, a na kome su učestvovali i drugi ministri povodom odluke Saveta za sprovođenje mira u Bosni i Hercegovini (PIK), gde je prema rečima ministra Dačića zaključeno da će se predsednik i premijer Srbije sastać se u četvrtak s liderima Srba u BiH i RS, kako bi razmotrili situaciju.

- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozvao je večeras predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vlade Srbije Aleksandra Vučića povodom situacije u regionu, odnosno dešavanja u Bosni i Hercegovini koja imaju odraz na čitav region. Sastanaku se se pridružile još neke ličnosti. Detaljno smo analizirali situaciju, bezbednosti i stabilnosti države Srbije. Želim da naglasim da država Srbija će preduzeti i već preduzima mere kako bi zaštitla svoje vitalne interese i održavala stabilnost i bezbednost u regionu. Građani mogu da budu spokojni, neće biti ugroženi. U četvrtak će se predsednik Nikolić i premijer Vučić sastati sa predstavnicima Srba u Bosni i Hercegovini. U svakom slučaju mi smo zainteresovani da sačuvamo stabilnost i bezbednost u region - saopštio je novinarima ministra spoljnih poslova Ivica Dačić.

Sastanaku predsednik Nikolić,i premijera Vučića, pridružio se i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, a i ministarka pravde Nela Kuburović.

Pročitajte još:

PIK pozvao danas vlasti RS da ne održe referendum o Danu Republike Srpske i poručio da neće tolerisati bilo kakvo kršenje Dejtonskog sporazuma, uključujući i pokušaje otcepljenja
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HITAN SASTANAK DRŽAVNOG VRHA Nikolić i Vučić razgovaraće o referendumu u RS sa liderima Srba u BiH u četvrtak

Izvor: Blic, 30.Avg.2016

Završen je hitan sastanak koji su vodlili predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, a na kome su učestvovali i drugi ministri povodom odluke Saveta za sprovođenje mira u Bosni i Hercegovini (PIK), gde je prema rečima ministra Dačića zaključeno da će se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.