Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2017, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića

Tanjug je uspeo da stupi u kontakt sa predsednikom SNS i premijerom Aleksandrom Vučićem i, na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je ćutao i nije dao nikakav komentar.

Sputnjik i N1 preneli su sinoć kao ekskluzivno vest da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima.

Dačić: Ako je tačno - sramotno je

Lider SPS Ivica Dačić ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je večeras da je, ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra Vučića.

"Više puta sam isticao da je za Srbiju najbolje da se sačuva politička stabilnost putem kandidature čoveka koji uživa najveću podršku naroda, a to je nesumnjivo Vučić", rekao je Dačić za Tanjug.

Dačić je istakao da će, ako se Nikolić zaista kandiduje protiv Vučića, on lično i ceo SPS, kao i Dragan Marković Palma I JS, još snažnije podržati Aleksandra Vučića.

"Jedino logično I racionalno je da kandidat bude onaj koji ce pobediti, sa ili bez Nikolica, svejedno. A sta ce uraditi Nikolić bez Vučića, i to je jasno, ništa, samo ce pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno", zaključio je Dačić.

Lider JS: Samo jedan, Vučić, zaslužuje poverenje građana

Svako u Srbiji ima pravo da se kandiduje, ali samo jedan jedini kandidat, Aleksandar Vučić, zaslužuje poverenje građana Srbije, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom medijskih saznanja da je Tomislav Nikolić odlučio da se kandiduje za predsednika.

"On nas je pomirio sa posvađanim državama u svetu, veliki broj investitora dolazi u poslednje četiri godine u Srbiju i mi taj kontinuitet ne smemo da zaustavimo", rekao je Marković Tanjugu.

On je ponovio da je JS donela odluku da je njihov kandidat na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić, što je podržao i njihov koalicioni partner SPS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.