VOLE BRZINU: Jahjaga i Tomislav Nikolić na trci Formule 1 u Abu Dabiju!

Izvor: NaDlanu.com, 24.Nov.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLE BRZINU: Jahjaga i Tomislav Nikolić na trci Formule 1 u Abu Dabiju!

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga je u nedelju u Abu Dabiju posmatrala trku Formule 1, a među zvanicama je bio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Prištinski mediji danas javljaju da nije bilo zvaničnog, niti nezvaničnog susreta predsednice Jahjage i predsednika Nikolića.

Na poslednjoj trci sezone Formule 1 su bili i jordanski kralj Abdulah Drugi, bivši španski kralj Huan Karlos, predsednici Kipra, Gabona, Kenije i ministri spoljnih poslova Sejšela >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i Etiopije.

Jahjaga je u Ujedinjenim arapskim emiratima (UAE) razgovarala s princom Abu Dabija, Šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom o ekonomskoj saradnji i investicijama na Kosovu.

Kako se navodi u današnjem saopštenju kabineta predsednice Kosova, Jahjaga i Al Nahjan su se dogovorili da kroz konkretne projekte UAE pomogne Kosovu u poljoprivredi, energetici i infrastrukturi.

Prethodno je na Kosovu boravila grupa visokih zvaničnika UAE koji su sa predstavnicima vlasti u Prištini razgovarali o tim projektima.

Izvor: blic
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SDS: Nikolić zaboravlja šta je govorio i radio

Izvor: Press, 24.Nov.2014

Socijaldemokratska stranka ocenila je danas da je apsurdno da predsednik Srbije Tomislav Nikolić iz Ujedinjenih Arapskih Emirata poručuje kako radi na obnavljanju zapostavljenih odnosa, koji su obnovljeni tokom mandata prethodne vlasti i Borisa Tadića. ...

Nastavak na Press...

"Pitanje Kosova na Formuli 1"

Izvor: B92, 24.Nov.2014

Na finišu ove sezone Formule 1 među zvanicama bili su i predsednici Srbije i samoproglašene Republike Kosovo Tomislav Nikolić i Atifete Jahjaga...Oboje su bili gosti mlađeg brata predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata, zamenika glavnog komandanta oružanih snaga UAE i prestolonaslednika emirata...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.