Uskršnje čestike zvaničnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskršnje čestike zvaničnika

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić uputio je danas čestitku patrijarhu srpskom Irineju, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, kao i svim vernicima koji proslavljaju ovaj praznik.

U čestitki predsednika Republike se ističe:

"U prazničnim danima u kojima slavimo vaskrsenje Isusovo, neka naše molitve budu posvećene miru, zdravlju i napretku naših porodica.

Setimo se i prijatelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slabih i ugroženih, naših sunarodnika na Kosovu i Metohiji i usmerimo naše misli napretku zajedničke nam otadžbine Srbije, kao i dobrobiti svakog čoveka, bez obzira na versku pripadnost.

Neka snaga naše zemlje bude u našoj slozi, razumevanju i ljubavi", poručio je Nikolić u čestitki, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Predsednica skupštine čestitala Uskrs

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković čestitala je danas Uskrs svim građanima Srbije, koji slave ovaj najveći hrišćanski praznik po julijanskom kalendaru.

"U ime Narodne skupštine i svoje ime upućujem najiskrenije čestitke građanima Srbije povodom predstojećeg praznika u želji da nas Vaskrs podseti na vrednosti ljubavi, praštanja, razumevanja. Želim vam da najradosniji hrišćanski praznik proslavite u zdravlju, miru i radosti. Hristos vaskrse!", navela je Gojković u čestitki.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić čestitao Vaskrs

Izvor: Cafe.ba, 29.Apr.2016

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, uputio je čestitku NJegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, kao i svim vjernicima koji proslavljaju ovaj praznik.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.