Tomislav Nikolić odustao od kandidature za predsednika

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić odustao od kandidature za predsednika

Predsednik Srbije Tomislav NIkolić izjavio je danas popodne da će kandidat za predsednika biti Aleksandar Vučić i da će o funkcijama razgovarati posle izbora za šefa države.

Nikolić je to rekao nakon razgovora sa premijerom Aleksandrom Vučićem, i saglasili da je na ozbiljne izazove i iskušenja pred kojima se Srbija nalazi neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva, te dogovorili da blisko sarađuju i u budućnosti.

Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je odustao od kandidature, mada su ga, navodi se, saradnici tokom vikenda "ubeđivali da ipak ide do kraja", prenose beogradski mediji.

Podsetimo, premijer Vučić i Tomislav Nikolić razgovarali su danas o političkobezbednosnoj situaciji u zemlji i okruženju. Predsednik i premijer u potpunosti su saglasni da se Srbija nalazi pred ozbiljnim izazovima i iskušenjiima, na koje je neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva.

Oni su između ostalog ustanovili su blisku saradnju u budućnosti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić odustao, ostalo još jedno pitanje pred izbore

Izvor: N1 televizija, 20.Feb.2017

Aktuelni predsednik Tomislav Nikolić je izjavio za Kurir da je odustao od kandidature. Pre toga, Nikolić i Vučić su se sastali...Izvor: N1.."Dogovorili smo se da i dalje zajedno vodimo državu. O funkcijama ćemo posle pobede na izborima. Nastavićemo da zajedno podižemo Srbiju sa kolena. Aleksandar...

Nastavak na N1 televizija...

TOMA ĆE BITI PREMIJER: Vučić i Nikolić slede ruski model!

Izvor: Kurir, 21.Feb.2017, 07:45

...Ovakva odluka usledila je posle jučerašnjeg sastanka Nikolića i Vučića i time je stavljena tačka na dramu koja je trajala danima i mogućnost da njih dvojica budu jedan drugome protivkandidati..Nastavljaju zajedno..- Toma i Vučić su napravili dogovor po ugledu na ruski model, odnosno na Vladimira...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.