Stanislava Pak: Nikolić očekuje dogovor s Vučićem, sve ostalo bi bilo LOŠE PO VUČIĆA

Izvor: Blic, 16.Feb.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanislava Pak: Nikolić očekuje dogovor s Vučićem, sve ostalo bi bilo LOŠE PO VUČIĆA

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da će sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem postići dogovor koji je u interesu Srbije i ne želi nikakve podele, izjavila je danas savetnica predsednika Stanislava Pak.

- Građani očekuju jedinstvo i slogu, i jednostrane odluke štete čitavoj Srbiji. Snaga poverenja građana ga obavezuje da nastavi aktivno da učestvuje u izvršnoj vlasti - izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je za Sputnjik Stanislava Pak, komentarišući buru koja se podigla nakon što je Nikolić najavio da će se ponovo kandidovati.

Svako drugo rešenje, prema njenim rečima, bilo bi loše pre svega za Vučića, a potom i za čitavu Srbiju.

- Vest o kandidaturi je iskorišćena da ga pojedinci svrstaju uz neprijatelje Srbije i neprijatelje Vučića i SNS - rekla je ona i dodala da „njih dvojicu niko ne može da posvađa“, a da je objavljivanje ove informacije pokazalo da to mnogi jedva čekaju.

- Takvi su pošli u obračun sa Nikolićem, pošto, po njima, on nema pravo da misli kako zna šta je dobro za Srbiju. Zanimljivo je da nisu preneli da je predsednik rekao da će se prvi put oglasiti tek posle postignutog dogovora sa Aleksandrom Vučićem -podsetila je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pak za Sputnjik: Nikolić očekuje dogovor sa Vučićem, ne želi podele

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da će sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem postići dogovor koji je u interesu Srbije i ne želi nikakve podele, rečeno je danas ruskoj agenciji Sputnjik u Predsedništvu Srbije..."Građani očekuju jedinstvo i slogu, i jednostrane odluke štete...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pak: Nikolić očekuje dogovor, sve ostalo loše po Vučića!

Izvor: BKTV News, 16.Feb.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da će sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem postići dogovor koji je u interesu Srbije i ne želi nikakve podele, izjavila je danas savetnica predsednika Stanislava Pak, napominjući da bi svako drugo rešenje bilo loše i za Vučića i za Srbiju..."Građani...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.