Predsjednik Makedonije otpočeo zvaničnu posjetu Srbiji

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjednik Makedonije otpočeo zvaničnu posjetu Srbiji

Predsjednik Republike Makedonije Đorđe Ivanov počeo je danas zvaničnu posjetu Srbiji, u koju je doputovao na poziv predsjednika Republike Srbije Tomislava Nikolića.

Predsjednik Ivanov, kome je priređen svečani doček ispred Palate "Srbija", počeo je razgovor sa predsjednikom Nikolićem, nakon čega će, kako je najavljeno, uslijediti razgovori delegacija Srbije i Makedonije.

Predsjednik Makedonije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << će danas, takođe, položiti vijenac na Spomenik neznanom junaku na Avali, piše Blic.

Posjeta se organizuje u duhu dobrosusjedstva, prijateljstva i bliskih veza dva naroda, saopštila je Služba predsjednika Srbije za saradnju s medijima.

Politički dijalog Srbije i Makedonije je u posljednje dvije godine intenziviran, produbljen i kvalitativno unaprijeđen posjetama i susretima na najvišem nivou, navedeno je u saopštenju.

Predsjednik Srbije boravio je u zvaničnoj posjeti Makedoniji, u oktobru 2012. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.