Predsednik Nikolić u četvrtak i petak u poseti Sloveniji

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Nikolić u četvrtak i petak u poseti Sloveniji

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u zvaničnoj poseti Sloveniji u četvrtak i petak, 8. i 9. oktobra, gde će se sastati sa državnim vrhom te zemlje, saopštila je danas Služba predsednika Srbije za saradnju sa medijima.

Nikolić će se prilikom posete Sloveniji sastati sa predsednikom države Borutom Pahorom, predsednikom Državnog zbora Republike Slovenije Milanom Brglezom i premijerom Mirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Cerarom.

Prvog dana posete, predsednik Srbije će prisustvovati otvaranju izložbe "Naučnik koji je obeležio vek komunikacija 1915 - 2015", posvećene Mihajlu Pupinu, u Istorijskom atrijumu Gradske kuće u Ljubljani.

Nikolić će drugog dana posete posetiti grad Bled, gde će zajedno sa Pahorom i gradonačelnikom Bleda Janezom Fajfarom, prisustvovati svečanoj ceremoniji otkrivanja spomenika srpskom naučniku, književniku i diplomati Mihajlu Pupinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolić u četvrtak i petak u poseti Sloveniji

Izvor: RTS, 06.Okt.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u zvaničnoj poseti Republici Sloveniji u četvrtak i petak, 8. i 9. oktobra, gde će se sastati sa državnim vrhom te zemlje, saopštila je Služba predsednika Srbije za saradnju sa medijima. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.