Predsednik Makedonije otpočeo zvaničnu posetu Srbiji

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Makedonije otpočeo zvaničnu posetu Srbiji

Predsednik Republike Makedonije Đorđe Ivanov počeo je danas zvaničnu posetu Srbiji, u koju je doputovao na poziv predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića.

Predsednik Ivanov, kome je priredjen svečani doček ispred Palate "Srbija", počeo je razgovor sa predsednikom Nikolićem, nakon čega će, kako je najavljeno, uslediti razgovori delegacija Srbije i Makedonije.

Predsednik Makedonije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će danas, takođe, položiti venac na Spomenik neznanom junaku na Avali.

Poseta se organizuje u duhu dobrosusedstva, prijateljstva i bliskih veza dva naroda, saopštila je Služba predsednika Srbije za saradnju s medijima.

Politički dijalog Srbije i Makedonije je u poslednje dve godine intenziviran, produbljen i kvalitativno unapredjen posetama i susretima na najvišem nivou, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Srbije boravio je u zvaničnoj poseti Makedoniji, u oktobru 2012. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRATSKE DRŽAVE: Nikolić primio predsednika Makedonije! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014

Predsednik Republike Makedonije Ðorge Ivanov počeo je danas zvaničnu posetu Srbiji, u koju je doputovao na poziv predsednika Republike Srbije..Predsednik Republike Makedonije Ðorge Ivanov počeo je danas zvaničnu posetu Srbiji, u koju je doputovao na poziv predsednika Republike Srbije Tomislava...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.