Pastor: Sledeće nedelje potpisivanje koalicionog sporazuma

Izvor: Press, 17.Apr.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pastor: Sledeće nedelje potpisivanje koalicionog sporazuma

Pastor je nakon sastanak sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, koga je, kako je rekao, obavestio da će SVM biti deo vladajuće većine, na pitanje da li je koalicija sa SNS uvod u rušenje aktuelne vlasti u Vojvodini odgovorio da ta stranka gradi partnerske odnose i da nikoga ne želi da ruši.

"U ovom momentu ne vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nijedan novi element na bazi koga bi čovek ozbiljno trebalo da razmišlja o prevremenim pokrajinskim izborima u Vojvodini", rekao je Pastor.

On je dodao da je situacija dosta delikatna i da dosta zavisi od toga šta će se dešavati u DS u budućnosti.

Pastor je naveo i da je sa Nikolićem razgovarao o formiranju vlade i da je manje više sve poznato, kao i da je predsednika obavestio da će SVM biti deo vladajuće većine.

"Dobro je za stranku, zajednicu Mađara, ali i za Srbiju, da Savez vojvođanskih Mađara bude deo vladajuće većine", dodao je Pastor.

Nikolić je nakon sastanka sa Pastorom razgovarao i sa predsednikom SDA Sandžaka Sulejmanom Uglajninom, a poslednji sastanak ima sa predsednikom Partije za demorkatsko delovanje Rizom Halimijem.

Predsednik Srbije prethodno se sastao sa predstavnicima Koalicije SPS-PUPS-JS, DS i NDS,

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pastor: Sledeće sedmice potpisivanje koalicionog sporazuma!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Apr.2014

- Dobro je za stranku, zajednicu Mađara, ali i za Srbiju, da Savez vojvođanskih Mađara bude deo vladajuće većine - rekao je lider Saveza vojvođanskih Mađara

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.