Novi Pazar: Osuda rehabilitaciju Mihailovića

Izvor: Akter, 22.Maj.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Osuda rehabilitaciju Mihailovića

Skupština Novog Pazara osudila je danas većinom glasova odluku Višeg suda u Beogradu o rehabilitaciji vođe četničkog pokreta Dragoljuba Mihailovića

Za taj zaključak glasali su svi odbornici lokalnog parlamenta, osim Slobodana Nedeljkovića i Radomira Mijaljevića sa liste "Pokrenimo Novi Pazar – Tomislav Nikolić" i člana Demokratske stranke (DS) Vinka Dobrića, koji je bio na listi "Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić".

Dobrić je na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << glasao u suprotnosti sa stavom svoje centrale, jer je Demokratska stranka osudila rehabilitaciju Mihailovića.

"Odluka o ukidanju presude duboko će podeliti i inače podeljeno društvo u kojem se političke razlike pretvaraju u borbu na život i smrt, a nasilje zbog političkih razlika postaje naša svakodnevnica", saopštila je ranije DS.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Rasim Ljajić

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Skupština Novog Pazara osudila rehabilitaciju Mihailovića

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

Skupština Novog Pazara osudila je danas većinom glasova odluku Višeg suda u Beogradu o rehabilitaciji vođe četničkog pokreta Dragoljuba Mihailovića...Glasovima 34 od 37 prisutnih odbornika, Skupština Novog Pazara osudila je odluku Višeg suda u Beogradu o rehabilitaciji vođe Četničkog pokreta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.