Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić u ponedeljak na prijemu povodom Radosti Evrope

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom prisustvovaće u ponedeljak, 3. oktobra, prijemu povodom 47. Međunarodnog susreta dece "„Radost Evrope"“.

Manifestacija "Radost Evrope" ugostiće ove godine decu iz sedamnaest evropskih zemalja kao i specijalne goste koji ove godine dolaze iz Kine.

Uključujući i predstavnike Srbije, više od šesto mališana direktno će učestvovati u svim programima manifestacije. U realizaciju manifestacije uključiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se sedamnaest osnovnih škola sa teritorije grada Beograda.

Temom ovogodišnjeg 47. Međunarodnog susreta dece "„Radost Evrope 2016“ - Tesla - Čista energija"“ obeležava se jubilej - 160 godina od rođenja Nikole Tesle.

Osim obeležavanja jubileja ideja je da se kod najmlađih populariše delo ovog čuvenog naučnika i izuzetan doprinos koji je dao svetu nauke.

Obradjujući ovu temu kroz različite programe i aktivnosti u okviru manifestacije deca se posredno upoznaju i sa univerzalnim vrednostima kao što su posvećenost, vizionarstvo, predanost i znanje koje se vezuju za ime Nikole Tesle.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.