Nikolić u UAE, Formula 1 i ulaganja

Izvor: B92, 23.Nov.2014, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić u UAE, Formula 1 i ulaganja

Predsednik Tomislav Nikolić iskoristio je poziv šeika Bin Zajeda da zajedno posmatraju trku Formule 1 za razgovore o zajedničkim projektima Srbije i UAE.

Kako je saopštila pres služba predsednika, razgovaralo se o novim ulaganjima u domaću privredu i poboljšanju uslova života za naše građane.

Bin Zajed je tokom razgovora posebno naglasio da je odličan lični, prijateljski odnos koji ima sa predsednikom Nikolićem garancija unapređenja bilateralne saradnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naročito na polju ekonomije i investicija, saopšteno je.

Predsednik Nikolić boravi od danas u dvodnevnoj radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na poziv prestolonaslednika Abu Dabija Muhameda bin Zajeda.

Predsednik se ranije susreo sa predstavnicima Energoprojekta u Emiratima, kao i sa predstavnicima domaćih kompanija, koji su izrazili želju da plasiraju više srpskih proizvoda u UAE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.