Nikolić u Sarajevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2016, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić u Sarajevu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće danas i sutra u radnoj poseti Sarajevu u okviru koje će učestvovati na ekonomskom samitu "Samit 100" i sastanku lidera Brdo Brioni proces.

Prvog dana posete predsednik Nikolić će u učestvovati na "Samitu 100" koji se ove godine održava u Sarajevu pod nazivom "Dogovor za novo doba", najavila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Na Samitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će sto najuspešnijih privrednika iz regiona predstaviti primere dobre prakse kroz panel diskusije.

Predsednik Republike Srbije će u Sarajevu imati i bilateralni sastanak sa predsednikom Republike Slovenije, Borutom Pahorom, navodi se u saopštenju.

U nedelju, održaće se sastanak lidera regiona Brdo Brioni proces, kojem će kao gost prisustvovati i predsednik Italije Serđo Matarela.

Tokom drugog dana predsednik Nikolić će se na marginama sastanka Brdo Brioni proces sastati i sa predsednikom Italije Serđom Matarelom, predsednikom Slovenije Borutom Pahorom, predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović.

Takođe, Nikolić će se u nedelju na marginama sastanka sastati i sa predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovim, predsednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem, predsednikom Albanije Bujarom Nišanijem i članovima Predsedništva BiH, Mladenom Ivanićem, Draganom Čovićem i Bakirom Izetbegovićem, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nikolić u dvodnevnoj poseti Sarajevu

Izvor: B92, 28.Maj.2016

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u Sarajevu i učestvovati na ekonomskom samitu "Samit 100" i sastanku lidera Brdo Brioni proces...Nikolić će u subotu učestvovati na “Samitu 100" koji se ove godine održava u Sarajevu pod nazivom "Dogovor za novo doba", najavila je Služba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.