Nikolić počeo konsultacije s koalicijom SPS-PUPS-JS

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić počeo konsultacije s koalicijom SPS-PUPS-JS

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je razgovorom s predstavnicima koalicije SPS-PUPS-JS počeo konsultacije o formiranju nove vlade Srbije.

Tu koaliciju u razgovoru s Nikolićem predstavljaju predsednik SPS Ivica Dačić i funkcioneri te partije Žarko Obradović i Slavica Djukić-Dejanović, zamenik predsednika PUPS-a Milan Krkobabić i funkcioner Jedinstvene Srbije Petar Petrović.

Ta koalicija ima 44 poslanika u novom skupstinskom sazivu.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razgovora s koalicijom SPS-PUPS-JS, Nikolić će razgovarati s predstavnicima liste "Sa Demokratskom strankom za demokratsku Srbiju",

koja u Skupštini ima 19 poslanika.

Za 11:15 zakazan je susret sa predstavnicima liste predvođene Novom demokratskom strankom, u 12:00 sa Savezom vojvođanskih Mađara, 12:45 Strankom demokratske akcije Sandžaka i u 13:30 Partijom ze demokratsko delovanje Rize Halimija.

Konsultacije će biti nastavljene u utorak, 22. aprila, kada će Nikolić razgovarati sa predstavnicima izborne liste koju predvodi Srpska napredna stranka.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolić razgovara s koalicijom SPS-PUPS-JS

Izvor: Beta, 17.Apr.2014

BEOGRAD, 17. aprila 2014. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u četvrtak je razgovorom s predstavnicima koalicije SPS-PUPS-JS počeo konsultacije o formiranju nove vlade Srbije...Tu koaliciju u razgovoru s Nikolićem p.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.