Nikolić i Vučić čestitali Stjepanoviću osvajanje zlatne medalje

Izvor: 24sata, 18.Avg.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Vučić čestitali Stjepanoviću osvajanje zlatne medalje

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je srpskom plivaču Velimiru Stjepanoviću današnje osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Berlinu.

- Dragi Velimire, i ove godine ste dokazali da Srbija ima najboljeg plivača evropskog kontinenta. Hvala Vam na još jednoj zlatnoj medalji. Siguran sam da će ih biti još! -poručio je predsednik Nikolić.

I predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Stjepanoviću.

- Najiskrenije Vam čestitam na fantastičnom uspehu. Ovo je veliki lični podvig, ali i podvig koji je doprineo podizanju ugleda naše zemlje - navodi se u čestitki premijera Vučića.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Državni zvaničnici Srbije čestitali zlato Stjepanoviću

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2014, 10:22

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, predsednica Narodne skupštine Maja Gojković i premijer Aleksandar Vučić čestitali su plivaču Velimiru Stjepanoviću današnje osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Berlinu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.