Nikolić čestitao rođendan Lukašenku

Izvor: B92, 31.Avg.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić čestitao rođendan Lukašenku

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je rođendansku čestitku predsedniku Belorusije Aleksandru Lukašenku, saopštio je kabinet predsednika Srbije.

On je Lukašenku u čestitki poželeo puno zdravlja, ličnu sreću i uspeh u vršenju odgovorne dužnosti na,kako je naveo, dobrobit prijateljskog beloruskog naroda.

"Međusobno razumevanje i uvažavanje, potvrđeno u našim međusobnim susretima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako u Srbiji tako i u Belorusjiji, kao i uzajamno poverenje koje među nama postoji već dugi niz godina, predstavljaju snažan podstrek daljem razvoju tradicionalno bliskih odnosa i saradnje između naših dveju zemalja", napisao je Nikolić.

Nikolić je naveo da je čvrsto uveren da će zajedničkim snagama s Lukašenkom uspeti da dalje učvrsti prijateljstvo bratskih naroda i unapredi svestranu bilateralnu saradnju, na dobrobit obe zemalje i naroda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.