Nikolić čestitao kajakašima: Hvala vam za ponos kojim ste ispunili građane Srbije

Izvor: Kurir, 03.Maj.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić čestitao kajakašima: Hvala vam za ponos kojim ste ispunili građane Srbije

Predsednik Srbije zahvalio se kajakašima za "neverovatni sportski rekord"

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je čestitku srpskim kajakašicama i kajakašima na uspesima postignutim na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu u češkim Račicama.

"Sedam puta se vijorila srpska trobojka na pobedničkim jarbolima Evropskog prvenstva. Hvala vam za taj neverovatni sportski rekord, za ponos kojim ste ispunili građane Srbije, za radost koju ste nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << priredili", navodi se u čestitki predsednika Nikolića.

Predsednik je kajakašima i kajakašicama poželeo još mnogo uspeha u budućnosti.

"Ljubavlju prema svojoj zemlji i viteškim pobedama i ponašanjem, na najlepši način ste reprezentovali Srbiju i promovisali vrednosti zbog kojih nas ceo svet prepoznaje kao sportsku šampionsku naciju", navodi se u čestitki.

Srpske kajakašice i kajakaši do sada su na Evropskom prvenstvu osvojili sedam medalja.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.