Nikolić: Zaduživanje upola jetinije

Izvor: Akter, 21.Sep.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Zaduživanje upola jetinije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da se sadašnja vlast u proteklih godinu i po dana zaduživala upola jeftinije nego pre toga, zahvaljujući povećanom ugledu zemlje, i ocenio da su nove mere štednje omogućile da se i ubuduće isplaćuju plate u javnom sektoru i penzije, jer ih bez toga ne bi ni bilo

Na ovim merama ljudi sada neće čestitati, ali je mnogo važnije hoće li >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << one doneti dugoročne efekte, kratkoročne neće doneti mnogo, ocenio je Nikolić u emisiji "Teška reč" na televiziji Pink.

Nikolić je istakao da teret novih mera ne može biti samo na leđima premijera Aleksandra Vučića, koji ne sme da osustane od svog programa, iako nije dovoljno podržan u javnosti.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Zaduživanje upola jeftinije

Izvor: Akter, 22.Sep.2014, 08:43

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da se sadašnja vlast u proteklih godinu i po dana zaduživala upola jeftinije nego pre toga..To se dogodilo zahvaljujući povećanom ugledu zemlje, i ocenio da su nove mere štednje omogućile da se i ubuduće isplaćuju plate u javnom sektoru i penzije,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.