Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Svaki drugi preminuli u Srbiji umro od bolesti srca

Svaka preminula druga osoba u Srbiji, umrla je od bolesti srca i krvinih sudova, rekao je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić na otvaranju Međunarodnog kongresa posvećenog bolestima srca i njihovoj prevenciji.

Nikolić je rekao da je "izuzetan kompliment" za Srbiju i njenu akademsku zajednicu to što na Međunarodnom kongresu međunarodnog udruženja za vaskularno zdravlje (ISVH) i udruženja lekara za hipertenziju, prevenciju infarkta i šloga, učestvuju "najznačajnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imena svetske naučne misli".

- Danas među vama počastvovan sam što mogu da vam poželim dobrodošicu u Beograd i da izrazim zadovoljstvo načinom na koji su domaćini organizovali ovaj multidisciplinarni susret vodećih međunarodnih udruženja kojima je zajednički imenitelj kardio-vaskularno zdravlje svetske populacije i neprestana borba za promenu statistike - rekao je Nikolić.

Kongres posvećen bolestima srca održava se danas i sutra u Beogardu.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.