Nikolić: Srbiju i Rusiju vezivaće budućnost

Izvor: RTS, 01.Avg.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Srbiju i Rusiju vezivaće budućnost

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas u razgovoru sa delegacijom Ruske Federacije da je dobro što Srbiju i Rusiju vezuje sadašnjost kao što ih je vezivala i prošlost, a da će ih, stalnim unapređenjem bilateralne saradnje, vezivati i budućnost.

Nikolić je razgovarao sa Konstantinom Kosačovom, šefom Federalne agencije za pitanja Zajednice nezavisnih država, sunarodnika u inostranstvu i međunarodnu humanitarnu saradnju Ruske Federacije i sa Valerijom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rjazanskim, predsednikom Komiteta za socijalnu politiku Saveta Federacije, prenosi Tanjug.

Kosačov i Rjazanski informisali su Nikolića o završetku radova na uređenju ruskog nekropolja u Beogradu i zahvalili na podršci državne administracije Srbije u tom poduhvatu.

Kosačov je izrazio nadu da će predsednik Srbije, uz druge svetske lidere, prisustvovati obeležavanju 70. godišnjice pobede nad fašizmom sledeće godine u Moskvi.

U oktobru se, na poziv predsednika Nikolića, očekuje dolazak predsednika Rusije Vladimira Putina u Beograd, na obeležavanje 70 godina od oslobođenja glavnog grada Srbije u Drugom svetskom ratu, saopštila je Pres-služba predsednika Srbije.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Srbiju i Rusiju vezivaće budućnost

Izvor: Akter, 01.Avg.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je u razgovoru sa delegacijom iz Ruske Federacije da je dobro što Srbiju i Rusiju vezuje sadašnjost kao što ih je vezivala i prošlost..Nikolić je razgovarao sa Konstantinom Kosačovom, šefom Federalne agencije za pitanja Zajednice nezavisnih država,...

Nastavak na Akter...

Nikolić: Srbiju i Rusiju vezivaće budućnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas u razgovoru sa delegacijom iz Ruske Federacije da je dobro što Srbiju i Rusiju vezuje sadašnjost kao što ih je vezivala i prošlost, a da će ih, stalnim unapređenjem bilateralne saradnje, vezivati i budućnost...Nikolić je razgovarao sa Konstantinom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.