Izvor: S media, 17.Sep.2012, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ne mogu da se rukujem s Tačijem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće se rukovati sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem na zasedanju GS UN, rečeno je "Pres"-u u kabinetu šefa države.

-Nema šansi da se pozdravim sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li jeste ili nije, poručio je šef države za "Pres".

Priču o navodnom rukovanju Nikolića i Tačija pokrenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su kosovski mediji, koji istovremeno navode da će visoka predstavnica EU za bezbednost Ketrin Ešton inicirati Nikolićev i Tačijev razgovor na marginama GS UN u Njujorku.

(Pres s)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Nju Jork

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nikolić: Neću se rukovati sa Tačijem

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2012, 00:27

Ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li jeste ili nije - naveo je predsednik Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.