Nikolić:Mediji ignorišu uspeh Vlade

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić:Mediji ignorišu uspeh Vlade

Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je u razgovoru s visokom predstavnicom EU da vlada postiže značajne rezultate, ali da o tome nema objektivnog izveštavanja.

"Mi nismo uspeli da postignemo da mediji izveštavaju objektivno i profesionalno, bilo da su u pitanju pozitivni, ili negativni tekstovi", rekao je Nikolić u razgovoru s Federikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mogerini, navodi se u saopštenju kancelarije predsednika.

On je rekao da je neobjektivno i neadekvatno izveštavanja o radu vlade, pored nevladinih organizacija, jedno od glavnih oružja za rušenje države koja pokušava da uvede red i vladavinu prava.

"Kao da nekome odgovara slaba Srbija da bi mogao da sprovede sve ono na šta državni vrh nikada ne bi pristao. Zato je važno da zajedno sa našim evropskim partnerima radimo na tome da Srbije bude prosperitetna i napredna država, jednako jaka kao i druge članice EU", rekao je Nikolić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.