NIKOLIĆ: Komentarisao bih i ja na društvenim mrežama, ali ne mogu da dobijem telefonski kontakt

Izvor: Press, 05.Mar.2015, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ: Komentarisao bih i ja na društvenim mrežama, ali ne mogu da dobijem telefonski kontakt

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je juče gostovao u emisiji Upitnik na RTS-u i tom prilikom pričao i o društvenim mrežama.
"Znate, društvene mreže služe za kritiku. Ja još nisam video društvene mreže, izuzev organizovanih, koje bi hvalile. Čak i ove koje kritikuju su organizovane. Pošto ponekad sedim sa prijateljima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kažem: 'Hajde da damo negde neki komentar' i uopšte ne možemo da dobijemo telefonski kontakt da se kaže šta želiš da kažeš“, izjavio je predsednik Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:
MAJA GOJKOVIĆ RAZGOVARALA SA EDIJEM RAMOM: Spremni smo na unapređenje saradnje!
REKONSTRUKCIJA VLADE: Zorana Mihajlović pred smenom?
RUŽIĆ: SPS ne beži od odgovornosti u Vladi
   
Nikolić je dodao da je uspeo mnogo više od svih ljudi u Srbiji, i to u teškim okolnostima.
"Građanima treba još vremena da shvate da treba da biraju predsednika koji neće da bude vođa i da drži sve palice u svojim rukama, već da biraju jednog između sebe, koji će možda više da želi da se tim poslom bavi", zaključio je Nikolić.

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija: Pomozimo predsedniku, dajmo mu telefonski broj Tvitera!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2015

Ljudi, predsednik Srbije Tomislav Nikolić bi da komentariše na tim društvenim mrežama, to organizovano, to kritike, to, neke zavere.. I on bi, kako reče, hteo da komentariše, ali ne može da nađe telefonski kontakt! Ljudi, molimo vas, za dobrobit Srbije, dajte da pomognemo predsedniku Nikoliću...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.