Mrkić: Nikolić ne ide u Srebrenicu

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkić: Nikolić ne ide u Srebrenicu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće ići u Srebrenicu, izjavio je za "Danas" savetnik predsednika Ivan Mrkić.

"Kao što smo više puta objašnjavali, predsednik bi bio spreman da se pokloni muslimanskim žrtvama u Srebrenici pošto bi isto učinio (bošnjački član predsedništva BiH) Bakir Izetbegović u Kravicama, Bratuncu i drugim mestima", rekao je Mrkić.

Nikolić bi išao sa Izetbegovićem na mesta na kojima su stradali nevini, ali praviti razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medu žrtvama nije moralno, barem sa našeg stanovišta, rekao je Mrkić za Danas, odgovarajući na pitanje da li saopštenje predsednika da je spreman da ode u Srebrenicu ipak znači da on razmišlja o odlasku u BiH tim povodom.

Predsednikova pres služba saopštila je u ponedeljak da je Nikolić spreman da ode u Srebrenicu da oda počast žrtvama strahovitog zločina, kao i da zajedno sa članovima Predsedništva BiH oda počast stradalima svih veroispovesti.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.