MLADI I KOVRDŽAVI TOMISLAV NIKOLIĆ SA LOPATOM: Ova slika će srušiti internet (FOTO)​

Izvor: Telegraf.rs, 16.Avg.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADI I KOVRDŽAVI TOMISLAV NIKOLIĆ SA LOPATOM: Ova slika će srušiti internet (FOTO)​

Jedna od prvih asocijacija na aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića je podatak da je nekada rukovodio "Gradskim grobljima" u Kragujevcu.

I kao što niko iz glava stanovnika stare Jugoslavije nije mogao da izbriše činjenicu da je Maršal Tito po struci bio mašin-bravar, tako je i Tomislava Nikolića zauvek obeležila stavka iz njegove biografije da je u periodu od 1990. do 1992. godine bio tehnički direktor javnog komunalnog preduzeća „Gradska groblja“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Kragujevcu.

Upravo iz tih dana potiče i ova fotografija na kojoj se vidi kako Toma Nikolić u ruci drži lopatu, dok se iza njega nalaze dva kamiona i buldožer.

Ono što je takođe zanimljivo jeste i predsednikova tadašnja frizura: crna gusta, kovrdžava kosa, u skladu sa tadašnjom modom.

Foto: Twitter

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Kragujevac

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

MLADI I KOVRDZAVI TOMISLAV NIKOLIC SA LOPATOM Ova slika ce srusiti internet (FOTO)​

Izvor: medio.rs, 17.Avg.2016, 00:28

Na fotografiji se Toma Nikolić vidi kako u ruci drži lopatu, dok se iza njega nalaze dva kamiona i buldožer

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.