Kumovi ponovo zaratili: Ubogi Voja poručio - Toma je jedna obična budala!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kumovi ponovo zaratili: "Ubogi Voja" poručio - Toma je jedna obična budala!

Između lidera SRS-a Vojislava Šešelja i predsednika Srbije Tomislava Nikolića ponovo sevaju varnice. Naime, kumovi su ovog puta zaratili zbog knjiga, a u novom okršaju reči ne biraju ni jedan ni drugi, prenose mediji.

Naime, kako je piše dnevni list "Alo!", Vojislav Šešelj na svom štandu na Sajmu knjiga, koji nosi naziv "Velika Srbija“, osim svojih, prodaje i dela čiji je autor aktuelni predsednik Srbije i njegov kum Tomislav Nikolić. Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sve začudilo, jer su njih dvojica, od kako se Šešelj vratio iz Haga, blago rečeno, na ratnoj nozi.

Upitani da li će predsednik Nikolić tražiti finansijsku nadoknadu za autorska prava, jer Šešelj na svom štandu prodaje i njegove knjige, poput "Sam protiv svih" i "Govorio sam", iz kabineta Tomislava Nikolića su poručili da to predsednik nikako neće činiti, i to jer je on čovek koji uvek pomaže nemoćnima!

- Predsednik se ne stidi nijedne reči ili ideje koje se nalaze u tim knjigama, a narod treba da čita dobre knjige. Predsednik Nikolić je uvek pomagao slabe i nemoćne - poručili su iz Nikolićevog kabineta.

Sa druge strane, komentarišući te navode, Šešelj u svom stilu poručuje da Nikolić svakako ne bi ni mogao da traži novac od njega, kao i da je on "jedna obična budala".

- Toma može da jede go*na! Sve te knjige su objavljene dok je on još bio u Srpskoj radikalnoj stranci. On ne može, sve i da hoće, da mi traži nadoknadu za autorska prava, jer ovo nisu nova izdanja, nego stara. On ima čak dve dobre knjige, verovali ili ne. Jedna nosi naslov "Šešelja za predsednika", a druga je "Borba kao smisao života", a na njoj je moja slika iz Haškog tribunala. A na to što je aludirao da sam slab i nemoćan, kažem samo jedno, on je jedna obična budala! - rekao je Šešelj za "Alo!".
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Sajam knjiga,   Vojislav Šešelj

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.