Izvor: Njuz.net, 20.Avg.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši poručili Tomislavu Nikoliću da ima prenos na TV-u

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeRIO DE ŽENEIRO, 20. avgust 2016, (Njuz) – Reprezentativci Srbije u košarci poručili su danas predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da nema potrebe da lično dolazi na finalnu utakmicu sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, jer ima direktan prenos na televiziji.
Selektor Aleksandar Đorđević kaže da je direktan prednost sjajna stvar i da gledanje utakmice kod kuće ima brojne prednosti.
– Predsednik može da sve dobre poteze vidi na usporenom snimku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << može da pojača i utiša zvuk, čak može da posle utakmice i vrati snimak i pogleda je još jednom. Ako gleda utakmicu u HD to mu je mnogo bolji osećaj nego da je u hali  – izjavio je Đorđević.
– Stvarno nema potrebe da prelazi pola sveta, menja vremenske zone i godišnja doba samo da nas gledao uživo – dodaje selektor.
Jedan od naših najboljih igrača Miloš Teodosić kaže da im znači podrška predsednika, ali da bi oni podjednako znali da ih on podržava i kada bi utakmicu gledao kod kuće.
– Moguće da Nikolić nije gledao program, proverio sam i video da ima prenos na RTS-u, u nedelju od 20:45 na prvom programu. Već nas je gledao uživo protiv Amerike, evo što se nas tiče, kao da je u hali – kratko je izjavio Teodosić.
Kako Njuz nezvanično saznaje, ako Nikolić ipak bude odlučan u nameri da gleda utakmicu uživo, košarkaši Srbije su zamolili naše košarkašice da ga sačekaju ispred hale i zagovaraju tokom trajanja meča.
Marko Dražić
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Košarka

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.