Iz inostranstva pokušavaju da ruše autoritete Srbije

Izvor: Press, 04.Mar.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz inostranstva pokušavaju da ruše autoritete Srbije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je večeras da neko izvan Srbije pokušava da ruši sve autoritete u Srbiji, jer im ne odgovara neko, poput Aleksandra Vučića i njegove vlade ko ima podršku građana.
On je rekao RTS-u da je premijer Vučić na putu da ima toliko negativnih članaka koliko je on imao na početku predsedničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mandata, i da ga trenutno lome.

Neko se krije ko ruši sve autoritete u Srbiji preko novinara i njihovih vlasnika koji uzimaju neki dinar za to, kritikovao je predsednik, a na zahtev da pojasni, rekao je da smatra da to neko čini izvan Srbije.

"Neki stranci se osećaju toliko odomaćeno kao da imaju pravo da raspolažu sa našim funkcijama i životima", naglasio je Nikolić dodajući da jasno stavljaju do znanja šta im se sviđa, a šta ne.

"Ovde ima mnogo ljudi koji su upregnuti koji se finansiraju preko nekih projekata za koje konkurišu, kako bi dobili novac, ali onda imaju obavezu da budu dežurni lešinari", kazao je on.

Nikolić je dodao da je sasvim jasno da bi uspeh Srbije bio dozvoljen ako bi ispunjavala i one druge naloge za koje za sada još uvek nije iznedrio Srbin koji bi ih ispunio.

Predsednik Nikolić je istakao da je najlakše manipulisati onima koji nemaju poverenje građana, a ova vlada, kao što se vidi, ima poverenje.

"Idelano bi im bilo da na vlasti imaju nekog ko zazire od svojih građana", ukazao je on.

Nikolić je podsetio da ovoliko mera od 2012. do danas nijedna vlada, a ni predsednik nisu doneli za deset godina.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nikolić: Iz inostranstva ruše autoritete u Srbiji; Pisanje platforme o KiM daleko odmaklo

Izvor: Večernje novosti, 04.Mar.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je večeras da neko izvan Srbije pokušava da ruši sve autoritete u Srbiji, jer im ne odgovara neko, poput Aleksandra Vučića i njegove vlade ko ima podršku građana. On je rekao RTS-u da je premijer Vučić na putu da ima toliko negativnih članaka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.