Filipovski: Nikolić da donese razumnu odluku u interesu građana

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipovski: Nikolić da donese razumnu odluku u interesu građana

Samostalna poslanica u Skupštini Srbije Dubravka Filipovski izrazila je nadu da će predsednik Tomislav Nikolić shvatiti politički trenutak u kojem se država nalazi i da će doneti razumnu odluku u interesu građana Srbije Samostalna poslanica u Skupštini Srbije Dubravka Filipovski izrazila je danas nadu da će aktuelni predsednik Tomislav Nikolić shvatiti politički trenutak u kojem se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << država nalazi i da će doneti razumnu odluku u interesu građana Srbije, ne navodeći koja bi to odluka bila. "U okolnostima kada je politička stabilnost preduslov za ekonomski razvoj, kada opozicija nema jasnu politiku krijući se iza drugih kandidata i kada bi svaka kohabitacija bila uzalud potrošeno vreme, najbolji odgovor na to je ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima u Srbiji", navela je nekadašnja potpredsednica Nove Srbije (NS) u pisanoj izjavi. Prema njenoj oceni, u političkom životu Srbije u toku je smena generacija koju pojedini političari teško prihvataju i precenjuju svoj uticaj i poziciju. "Iako je njihovo iskustvo značajno i važno u specifičnim međunarodnim i regionalnim odnosima oni ne mogu da obezbede snažno liderstvo koje je Srbiji potrebno", dodala je Filipovski, ne navodeći o kojim je političarima reč. Dubravka Filipovski je bila dugogodišnja poslanica i funkcionerka NS iz koje je istupila nakon što je predsednik te stranke Velimir Ilić odlučio da NS izađe iz vladajuće koalicije, nezadovoljan činjenicom da nije postavljen za direktora "Koridora Srbije".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Nadam se da će Nikolić shvatiti politički trenutak"

Izvor: B92, 19.Feb.2017

Samostalna poslanica Dubravka Filipovski izrazila je nadu da će aktuelni predsednik Tomislav Nikolić shvatiti politički trenutak u kojem se država nalazi...Ona je istakla da se nada i da će Nikolić doneti razumnu odluku u interesu građana Srbije, ne navodeći koja bi to odluka bila..."U okolnostima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.