Erdogan telefonom pozvao Nikolića na samit

Izvor: Mondo, 23.Apr.2017, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan telefonom pozvao Nikolića na samit

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, koji mu je uputio poziv da učestvuje na samitu Crnomorske ekonomske saradnje (BSEC).

Foto: Tanjug, Sava Radovanović

U polučasovnom razgovoru turski predsednik se zahvalio predsedniku Nikoliću što je u poslednjih pet godina dao ogroman lični doprinos unapređenju bilateralnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odnosa Srbije i Turske.

Oba predsednika izrazila su želju da i u narednom periodu odnosi država nastave da se razvijaju uzlaznom putanjom, na dobrobit svih građana naših zemalja, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Republike.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić razgovarao telefonom sa Erdoganom

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, saopštila je Pres služba predsednika Srbije...U razgovoru dugom preko pola sata, turski predsednik se zahvalio Nikoliću što je u poslednjih pet godina dao ogroman lični doprinos unapređenju...

Nastavak na N1 televizija...

Razgovarali pola sata! Erdogan hitno pozvao Nikolića - evo zbog čega!

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, koji mu je uputio poziv da učestvuje na samitu Crnomorske ekonomske saradnje (BSEC). ..U polučasovnom razgovoru turski predsednik se zahvalio predsedniku Nikoliću što je u poslednjih...

Nastavak na BKTV News...

Tomislav Nikolić pozvan od strane Erdogana na samit Crnomorske ekonomske saradnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017

U polučasovnom razgovoru Erdogan se zahvalio Nikoliću što je dao ogroman lični doprinos unapređenju bilateralnih odnosa Srbije i Turske..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, koji mu je uputio poziv da učestvuje na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Erdogan telefonom pozvao Nikolića na samit

Izvor: Press, 24.Apr.2017, 11:22

. Predsednik Tomislav Nikolić razgovarao je telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, koji mu je uputio poziv da učestvuje na samitu BSEC.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.