Dačić: Tražim da me Nikolić poštuje

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Tražim da me Nikolić poštuje

Tomislav Nikolić se ustremio i na ministra spoljnih poslova i lidera SPS-a Ivicu Dačića, kojem je zamerio da stavom o promeni Ustava želi da se u očima EU bolje pozicionira, a nije zaobišao ni koalicione partnere u Vladi tvrdnjom da im smeta tim Vučić-Nikolić.

- Predsedniku ne priliči ovakav ton. I što bi meni smetali dobri odnosi Vučića i Nikolića? Nikolića poštujem kao predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i očekujem isti takav odnos prema meni - kaže Dačić za „Blic“.

Komentarišući prozivku da se dodvorava EU, Dačić uzvraća da je pre kritike potrebno znati neke stvari.

- Sve zemlje su morale da zakonodavstvo usaglase sa evropskim, pa će morati i Srbija, i to pre ulaska u EU - kaže Dačić.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Predsedniku ne priliči ovakav ton! Tražim da me Nikolić poštuje!

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 01:24

. Tomislav Nikolić se ustremio i na ministra spoljnih poslova i lidera SPS-a Ivicu Dačića, kojem je zamerio da stavom o promeni Ustava želi da se u očima EU bolje pozicionira, a nije zaobišao ni koalicione partnere u Vladi tvrdnjom da im smeta tim Vučić-Nikolić.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.