Izvor: HotSport.rs, 23.Avg.2016, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Srpski olimpijci dočekali predsednika Tomislava Nikolića pevajući ‘Bože pravde’ (VIDEO)

Srpski osvajači medalja na Olimpijskim igrama u Riju imali su danas prijem kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića, kada su iznenadili sve prisutne.

Naime, dok su čekali da se prvi čovek države pojavi, srpski sportisti su zapevali himnu “Bože pravde”. Moramo piriznati scena da se naježiš…
(Izvor: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << YouTube/Kurir)
The post DA SE NAJEŽIŠ: Srpski olimpijci dočekali predsednika Tomislava Nikolića pevajući ‘Bože pravde’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NEVIDLJIVI 12 IGRAČ: Ovakvu asistenciju i gol teško da ćete ikada videti (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Avg.2016

Neverovatan gol postignut je u kvalfikacionoj utakmici Emirates FA kupa.. . Reč je o utakmici između Dmesmida tauna i Guerensija koji je završen rezultatom 2:2. Ipak, ova utakmica je u centru pažnje zbog drugog gola koji je postigao domaćin. Naime, Taunu je pomogao vetar kod postizanja pogotka i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.