Besmislena tenzija, Nikolić ne razmišlja o izborima

Izvor: B92, 26.Jul.2016, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Besmislena tenzija, Nikolić ne razmišlja o izborima"

Beograd -- Tomislav Nikolić je jedini ozbiljan kandidat za predsednika Srbije, izjavila je za "Politiku" savetnica za medije aktuelnog šefa države Stanislava Pak Stanković

Odgovarajući na pitanje lista kakve su šanse da Nikolić sebi "skrati mandat", to jest da podnese ostavku da bi predsednički izbori mogli da se održe krajem godine, ona je rekla da "predsednik Srbije ne razmišlja o predsedničkim izborima".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Podiže se besmislena tenzija oko izbora koji će biti održani u roku koji propisuje Ustav Srbije", navela je Pak Stanković, a list podseća da je redovan termin maj sledeće godine.

Nikolićeva saradnica ukazuje da se "predsednik odrekao i stranačkih aktivnosti, kako bi se potpuno posvetio obavljanju predsedničke funkcije, isključivo u skladu sa Ustavom".

"Za sve postoji vreme i mesto kada je reč o ozbiljnim ljudima, Kada odluči da se ponovo kandiduje, predsednik Nikolić će obavestiti javnost", rekla je Pak Stanković.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.