Izvor: Blic, 09.Dec.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFERA "ČOKOLADICA" Nikolić: Hrvatska jasno pokazala da ne želi dobre odnose sa Srbijom

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je izvinjenje predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitrović roditeljima čijoj je deci podelila čokoladice iz Srbije, "jasan znak da ta država ne želi dobre odnose sa Srbijom".

- Onda padaju u vodu i sve priče o prijateljstvu i tek možemo da očekujemo neprijatnosti od Hrvatske ako su im problem čokoladice - rekao je Nikolić za današnje izdanje Kurira.

On je dodao da zemlje koje su u ratu, ratuju tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne kupuju proizvode druge strane, a da on nije čuo "da nam je Hrvatska objavila rat".

Pročitajte još

Grabar Kitarović je deci vojnika u Dubrovniku podelila "Pionir" čokolodice, što je izazvalo negodovanje u javnosti u Hrvatskoj, nakon čega se predsednica izvinila.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pupovac: Nedopustivo i sramno junačenje na čokoladici

Izvor: N1 televizija, 09.Dec.2016

Poslanik SDSS u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac izjavio je, komentarišući izvinjenje predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitrović zbog čokoladica iz Srbije, da će te čokoladice biti zabeležene kao "čokoladice srama"..."Na taj način podučavati decu, stigmatizacijom jednoga brenda, jedne države...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.