TRI KOFERA I FLUORESCENTNE CIPELE Tomislav i Dragica Nikolić baškare se u luksuznom letovalištu

Izvor: Blic, 12.Avg.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI KOFERA I FLUORESCENTNE CIPELE Tomislav i Dragica Nikolić baškare se u luksuznom letovalištu

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić posle naporne godine dao je sebi oduška. Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom, sa suprugom Dragicom odmara se u luksuznom hotelu na Kefaloniji.

Kako za “Blic” tvrdi odlično obavešteni izvor, Nikolić je na Kefaloniju doputovao krajem prošle nedelje čarter letom, a avion je zbog ovog važnog putnika kasnio 15 minuta.

- Pojedini putnici koji nisu videli Nikolića na aerodromu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pitali su se zašto let kasni, a kada je ušao u avion u pratnji bivše prve dame, svima je bilo jasno. Nikolić je sam teglio kofere, a prva dama je ušetala u avion u cipelama fluorescentne boje. Nisu bili sami, društvo im je pravio još jedan stariji bračni par - kaže naš izvor.

Tek što je dve nedelje proveo na jačanju veze sa inostranstvom, Nikolić se zaputio ka najvećem ostrvu Jonskog arhipelaga, a on i Dragica su se, kako prepričava jedan od očevidaca, spakovali u tri kofera.

- Kada je došao do carinika, poveo je priču o EU, pravilima i pasošima. Nikolić je nešto oko toga kritički prokomentarisao, a carinik je bivšem predsedniku kroz osmeh rekao: ”Dobro došli u EU”.

Putnici su negodovali jer je avion kasnio, a kasnio je jer se čekalo da se svi koji imaju karte za taj let smeste na svoja mesta, pa da onda Nikolić uđe. Posle je jedna putnica prepričavala kako ga nije prepoznala i da mu se uredno javila misleći da joj je komšija - prenosi naš izvor.

Inače, smeštaj (ime hotela poznato redakciji) za koji se Nikolić odlučio najluksuzniji je na ostrvu, pošto bivši šef države očigledno smatra da ništa sem pet zvezdica ne dolikuje poziciji na kojoj je pet godina proveo.

Na raspolaganju mu je luksuzan bungalov od više od 100 kvadrata, ušuškan i daleko od očiju javnosti. Ima dve spavaće sobe, sa king sajz krevetom, a kada mu dosadi rashlađivanje u moru, na raspolaganju mu je i privatni bazen, u koji može da uskoči čim iskorači iz sobe.

Kako je navedeno na sajtu ovog objekta, ovaj ekstravagantni smeštaj napravljen je po meri najzahtevnijih gostiju, a koji veoma vode računa o svom komforu i udobnosti. Turistima istančanog ukusa poput Nikolića na raspolaganju su i teniski tereni.

Zanimljivo je da je ove godine bivši predsednik Srbije rešio da promeni destinaciju za odmor, u skladu sa promenama na profesionalnom planu. Proteklih godina se uglavnom odlučivao za Tursku, što je, prema pisanju medija, omiljena destinacija njegove supruge Dragice.

Odmor od nekoliko hiljada evra

Objekat u kojem je Tomislav Nikolić odlučio da odsedne je više nego luksuzan, a i ceh koji je za to morao da izdvoji parira ugođaju. Deset noćenja u dvokrevetnoj sobi košta oko minimum dve hiljade evra po osobi. Smeštaj u bungalovu je sigurno daleko skuplji, ne računajući pritom sitna zadovoljstva, poput onoga da vas u sobi posle napornog puta dočeka flaša najfinijeg grčkog vina i voće, ili da uplatite najugodniji spa program.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bivši predsednik na odmoru: Tri kofera, fluorescentne cipele...

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2017, 18:56

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić posle naporne godine dao je sebi oduška. Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom, sa suprugom Dragicom odmara se u luksuznom hotelu na Kefaloniji...Nikolić je na Kefaloniju doputovao krajem prošle nedelje čarter letom, a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.