Nikolić: Imam dovoljno da živim dobro i bez plate i penzije, ali građanima dugujem bar nešto

Izvor: Blic, 30.Apr.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Imam dovoljno da živim dobro i bez plate i penzije, ali građanima dugujem bar nešto

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je vrednost njegove imovine dovoljna da živi dobro i bez plate i penzije, ali da građanima duguje da im "bar nešto vrati za 20 godina u politici". Lider SNS-a Tomislav Nikolić na skupu na Trgu Republike u Beogradu

- Ja sam više puta gubio na izborima od lošijih od sebe, i posle toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi nije bilo mnogo gore. Moja imovina je dovoljna da bih živeo dobro i bez plate i penzije, sinovi i unuci mi žive dobro, ali ne žive vaši, i ja vama dugujem da bar nešto vratim za ovih 20 godina u politici - rekao je Nikolić na mitingu SNS-a u Pančevu.

On je pozvao birače da shvate da "ništa ozbiljnije u životu nisi imali da urade" od glasanja za SNS 6. maja.

- Moram da naučim pameti Tadića i Demokratsku stranku da ne smeju da ponižavaju i pljačkaju svoj narod i političkim protivnicima rade ono što rade našoj stranci i meni lično - rekao je Nikolić.

On je vladajućim strankama zamerio da se ponašaju kao opozicija kada daju obećanja, a da njemu ne dozvoljavaju da na televiziji pokaže kako je vlast radila.

- Posle one izjave date HRT-u da nije ponosan što je predsednik Srbije, Tadić nije ni trebalo da se kandiduje. Sad me je sramota da posle takvog čoveka postanem predsednik Srbije - rekao Nikolić.

On je istakao da SNS nije protiv učlanjenja u Evropskoj uniji, koja ima investitore i nove tehnologije potrebne Srbiji, kao i da je SNS za ulazak Srbije u EU bez uslovljavanja priznanja Kosova.

- Imam lično obećanje gospodina Filea da će založiti svoj autoritet da izbori na Kosovu i Metohiji proteknu u miru i bez ugrožavanja bezbednosti njihovih učesnika, a rezultati na kraju budu verodostojni - tvrdi Nikolić.

On je dodao da je DS očekivao da će naprednjaci odbiti angažovanje OEBS-a, Euleksa i UNMIK-a u tom procesu jer će rezultati izbora na Kosovu biti nepovoljni po najveću vladajuću stranku.

- Glasovi koji će odatle stići biće uglavnom naši, tako da ako bude nekih incidenata, oni će se dogoditi u saradnji sa DS-om - zaključio je Nikolić.

Izbori za predsednika Srbije, parlamentarni i lokalni izbori zakazani su za 6. maj.

Pogledajte još vesti iz Blicovog specijala "Izbori 2012"

Povezane vesti: Tadić prošetao sa Čolom pored Save i otkrio: Na kraju radnog dana pevam "Podlugove" Dačić: Izbori 6. maja prilika da se ispravi 5. oktobar Tadić, Dodik i Kusturica posetili Andrićgrad Krivokapić: Podržavam levicu u Srbiji Otkazana sednica RIK-a o izborima na Kosovu
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Mogu da živim dobro i bez plate i penzije

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Apr.2012

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je vrednost njegove imovine dovoljna da živi dobro i bez plate i penzije, ali da građanima duguje da im ’bar nešto vrati za 20 godina u politici’.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nikolić: Imam dovoljno da živim dobro, hoću da radim za građane

Izvor: BKTV News, 30.Apr.2012

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je vrednost njegove imovine dovoljna da živi dobro i bez plate i penzije, ali da građanima duguje da im 'bar nešto vrati za 20 godina u politici'.. 'Ja sam više puta gubio na izborima od lošijih od sebe,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.