Ðoković poslao telegram saučešća roditeljima poginulog francuskog tenisera

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković poslao telegram saučešća roditeljima poginulog francuskog tenisera

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković poslao je telegram saučesća roditeljima mladog tenisera Fransoe Ksavijera Prevoa, koji je poginuo u jednom od terorističkih napada u Parizu.

Prevo (13) je bio veliki obožavalac Ðokovića i trenirao tenis u u lokalnom klubu Sekvedin, a poginuo je u napadu u dvorani Bataklan u Parizu.

Prijatelji mladića kontaktirali su Ðokovića preko društvenih mreža, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << što su potvredili francuskom "Teniskom magazinu".

"Ðoković je poslao telegram saucešća porodici Fransoe Ksavijera Prevoa, čija će sahrana biti u subotu. Nije isključeno da će do tada stići i poseban poklon od Novaka, teniska loptica ili reket sa posvetom", rekao je Žerom Bara, jedan od drugara Prevoa.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.