Ðoković iskreno pričao o porazu: Da li je ova izjava naljutila celu Srbiju? (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković iskreno pričao o porazu: Da li je ova izjava naljutila celu Srbiju? (FOTO, VIDEO)

Srpski teniser Novak Ðoković, posle senzacionalnog poraza od 117. igrača sveta Denisa Istomina, izjavio je Uzbekistanac iskoristio njegov loš dan i eliminisao ga već u drugoj rundi na Australijan openu.

Ðoković, šestostruki šampion Melburna, predao je titulu sa prvog gren slema u sezoni porazom posle pet setova od Istomina 7:6:(10:8), 5:7, 2:6, 7:6 (7:5), 6:4.

Šok za celu planetu: Đoković bez krune >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na Australian Openu!

"Istomin je bio veoma agresivan, precizan, ništa nisam mogao da uradim. Moram da mu čestitiam na pobedi. Bio je ovo jedan od onih dana kada se ne osećam dobro na terenu, nije mi bilo prijatno posle četiri i po sata. Ipak, sve je to sport", rekao je Ðoković na konferenciji posle meča.

Đoković poslao Jeleni neočekivanu poruku sa Australijan opena (FOTO)

Svetski broj dva priznao je da je Istomin zasluženo slavio posle preokreta, čime je Ðoković od 2008. godine najranije završio.

Agonija duga 85 minuta: Novak izgubio jedan od najdužih setova u karijeri

"Posle preokreta i vođstva 2:1 u setovima za mene izgledalo je da sam uspeo da igram znatno bolje, ušli smo u četvrti set, ali je Istomin radio sve ono što je potrebno da pobedi", rekao je Ðoković.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Šta to danas nije funkcionisalo: Stručnjaci o Novakovom porazu i daljim koracima

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017

Naš najbolji teniser i svetski broj 2, Novak Đoković, iznenadio je ceo svet svojim porazom od 117. igrača sveta Denisa Istomina...Nakon pet setova ostao je bez krune na Australian openu. Eliminisan je već u drugom kolu, prvi put tako rano još od 2008. godine. Šta je mogao da bude uzrok ovakvog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.