Ðoković: Svaka čast Martinu na borbi, nadam se tituli

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković: Svaka čast Martinu na borbi, nadam se tituli

Prvi teniser sveta Novak Ðoković odao je priznanje Slovaku Martinu Kližanu na otporu koji mu je pružio u drugom kolu Majamija.

On je naglasio da se drugi set prilično razlikovao od prvog kojeg je dobio ubedljivo sa 6:0.

"Bio sam odličan na početku meča, a onda sam na početku drugog seta napravio dve duple greške i time sam ga praktično vratio u meč, Činjenica je da mi je u drugom setu pao nivo igre, ali sam u trećem uspeo da uzvratim i da pobedim", >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rekao je Ðoković.

Prvi reket Srbije u nastavku turnira igraće protiv Belgijanca Stiva Darsisa koji je bio bolji od Luksemburžanina Žila Milera sa 2:1 u setovima.

"Nadam se još jednoj velikoj nedelji u Majamiju", poručio je Ðoković i dodao da je upravo na ovim terenima igrao svoj najbolji tenis.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.