Zaljubljene lošije igraju

Izvor: Blic, 01.Nov.2014, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljene lošije igraju

Naše najbolje teniserke kada pronađu ljubav ne mogu u potpunosti da se koncentrišu na igru na terenu.

Koliko god da je neko profesionalac, on je prvenstveno čovek sa emocijama. Ili žena. To se najbolje vidi kod najboljih srpskih teniserki Jelene Janković i Ane Ivanović. Lepe, uspešne i zaljubljene, one ne mogu da spreče to da njihov privatni život utiče na dešavanja na terenu.

Obe su bile prve na svetu, ali nisu uspele da održe tu poziciju. S druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako-tako su održavale veze.

Ana iz veze u vezu uleće već godinama. S kolegom Fernandom Verdaskom se zabavljala 2008. Kada je počela romansu s njim, bila je prva teniserka sveta, a pred raskid je pala na peto mesto.

Odmah je završila u zagrljaju golfera Adama Skota. On će biti jedna od njenih najstabilnijih i najdužih ljubavi, budući da su ostali zajedno, sa nekoliko prekida, skoro tri godine. Za to vreme njena karijera je toliko stagnirala da je sa petog mesta u jednom trenutku pala na čak 63. mesto.

Sada, kada je u vezi s kapitenom nemačke reprezentacije Bastijanom Švajnštajgerom, popravila je plasman na WTA listi, ali samo zato što se teniserka koja je bila ispred nje povukla.

S druge strane, Jelena je igrala ujednačeno dok je bila sa Nemanjom Mirkovićem. Od 2008. se zabavljala sa vaterpolistom Mlađanom Janovićem, kada je i bila prva na svetu, ali je ubrzo njena igra počela da slabi. U jednom trenutku je čak bila 21. na WTA listi. Onda kada nisu bili zajedno, Jelena je igrala bolje. Pred njihov poslednji raskid došla je na 14. mesto WTA liste.

Ana Ivanović, iako ne želi javno da priča o svojoj trenutnoj ljubavi s Bastijanom Švajnštajgerom, gotovo svakodnevno pokazuje da je zaljubljena. Nedavno, na jednom događaju u Beogradu, nije mogla da sakrije osmeh na pomen imena nemačkog fudbalera, a dan kasnije je na društvenim mrežama pokazala da joj se sviđaju njegove fotografije.

Za to vreme, Jelena leči povredu leđa, ide na terapije i odmara se od tenisa i od ljubavi. Raskinula je vezu s vaterpolistom Mlađanom Janovićem. Za „Blic“ je Jelenina mama Snežana Janković rekla da njena ćerka ne meša emocije i tenis.

- Jelena je profesionalac i probleme uvek ostavlja van terena - rekla je Snežana.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.