ŽIKA I JELENA ZANA SPREMNI ZA TURNIR POZNATIH: Svim srcem navijamo da se ovaj turnir organizuje još dugo (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIKA I JELENA ZANA SPREMNI ZA TURNIR POZNATIH: Svim srcem navijamo da se ovaj turnir organizuje još dugo (FOTO)

Najbolji teniseri među poznatim ličnostima Srbije sa nestrpljenjem čekaju da prikazu svoje teniske vrline na 15. Porše teniskom turniru poznatih.

Ova tradicionalna humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija biće održana na terenima TK “Novak” za vikend 1.i 2.oktobra, i okupiće veliki broj poznatih ličnosti i predstavnike diplomatskog kora u Srbiji – koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
U okviru programa turnira, dvanaesti put će se održati i turnir za decu “Atlas mini Tenis Otvoreno” uz podršku Teniskog saveza Beograda, otvoren za svu zainteresovane učesnike do deset godina.

Foto: Promo

- Nas dvoje smo redovni takmičari na ovom turniru iz više razloga. Organizatori su spojili lepo i korisno. Nama je omogućemo da se bavimo tenisom, sportom koji volimo, da i zvanično odmerimo snage i vidimo koliko je ko napredovao, ali nam se čini najbitnije to što nas sve okupe da se bar tada družimo na ovakav način i da pomognemo onima kojima je to potrebno. U današnje vreme je teško opstati i svim srcem navijamo da se ovaj turnir organizuje još dugo - izjavili su Žika I Jelena Zana.

– Ja, Igor Lazić, kao 768.000 teniser sveta radujem se teniskom turniru poznatih gde ćemo opet u duhu sporta, poverenja i ljubavi odmeriti snage i pokazati još jednom da je važno učestvovati, a ne pobediti. Pozivam sve zainteresovane da dođu da nas bodre i da se smeju – poručuje verni Niggor.

Mečevi oba dana programa biće igrani od 10h do 19h, a trofeje pobednicima će  dodeliti savezni selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović, dok će Humanitarni Fond turnira biti posvećen udruženju grada Beograda za borbu protiv dijabetesa – Plavi Krug.

Foto: Promo

Poznate ličnosti koje će ukrstiti rekete na turniru su: Gradonačelnik Siniša Mali, Savo Milošević, Milan Kalinić, Jelena i Žika Zana, Kiki Lesendric, Niggor, Tanja Petrović, Adrijana Čortan, Milan Bošković, Marko Đurovski, Aleksandra Gajšek, Slobodan Trkulja, Marko Vidojković, Nenad Marjanović, Ivan Stanković, Miša Obradović Sale Jovanović, Nemanja Stevanović, Filip Miletić, Uroš Ćertić, Ivan Gavrilovic, Ilija Belošević, Mirko Lukovića, Žarko Lazetić, Nikola Kuljača Miša Nestorović, Goga Grubješić, Biljane Vraneš, Goran Pitić, Nenada Jestrović, Neven Bošković, Siniša Ubović i mnogi drugi.

Ulaz za sve posetioce je slobodan!

Dođite da zajedno Podržimo naše Zvezde u pohodu ka teniskoj slavi!

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.