Vraneš: Biće teško, ali imamo šanse

Izvor: B92, 18.Apr.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraneš: Biće teško, ali imamo šanse

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je očekuje težak duel sa Rumunijom u baražu za popunu Druge Svetske grupe Dejvis kupa

On je istakao da očekuje izuzetno težak duel, ali da njegove izabranice imaju šanse za pobedu.

"Daćemo sve od sebe, iako će biti izuzetno težak duel. Podržaćemo devojke i mislim da imamo dobre šanse da prodjemo. Prethodne dane smo iskoristili da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro pripremimo na podlogu i uslove, koji su zaista sjajni", rekao je Vraneš posle žreba.

Duel između Rumunije i Srbije igraće se za vikend u Bukureštu. Prve na teren u subotu od 12.00 izlaze Ana Ivanović i Sorana Kirstea, dok će se posle tog meča sastati Bojana Jovanovski i Simona Halep.

U nedelju od 12.00 na programu su uzvratni mečevi u singlu, a nakon toga igra se dubl u kome će nastupiti Jovana Jakšić i Nina Stojanović protiv Monike Nikolesku i Irine Kamelije Begu.

"Mogu da kažem da smo očekivali ovakvu postavku Rumunki i nismo ni malo iznenađeni. Postoji opcija da uz lekarsko opravdanje zamene tim u nedelju, a da li će se to desiti, videćemo... Mislim da neće menjati prvu igračicu (Halepovu), a ono što je moguće da umestu Kirstee zaigra Nikolesku, mada ćemo se mi svakako spremiti za to. Neće nas iznenaditi", rekao je Vraneš.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.