Voznjacki dobila maraton protiv Šarapove

Izvor: Press, 21.Okt.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voznjacki dobila maraton protiv Šarapove

Danska teniserka Karolina Voznjacki savladala je danas Ruskinju Mariju Šarapovu sa 7:6 (7:4), 6:7 (5:7), 6:2, u 2. kolu "bele grupe" završnog WTA turnira sezone u Singapuru.
Osma i druga teniserka sveta vodile su veliku i neizvesnu borbu, a Voznjacki je na kraju zasluženo slavila posle maratonskih tri sata i 16 minuta igre.

Nakon ovog duela, u drugom meču "bele grupe" igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Čehinja Petra Kvitova i Poljakinja Agnješka Radvanjska.

Učesnici "crvene grupe" turnira su Serena Vilijams, Simona Halep, Ana Ivanović i Eženi Bušar

Srpska teniserka poražena je u startnom meču od Vilijams (6:4, 6:4), a sutra u 2. kolu igra protiv Bušar.

Turnir u Singapuru igra se od 20. do 26. oktobra za nagradni fond od 6,5 miliona dolara
Pogledaj vesti o: Tenis,   Ana Ivanović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voznijacki dobila maraton protiv Šarapove

Izvor: RTS, 21.Okt.2014

Danska teniserka Karolina Voznijacki savladala je Ruskinju Mariju Šarapovu sa 7:6 (7:4), 6:7 (5:7), 6:2 posle više od tri sata igre, u 2. kolu "bele grupe" završnog VTA turnira sezone u Singapuru...Osma i druga teniserka sveta vodile su veliku i neizvesnu borbu, a Voznijacki je na kraju zasluženo pobedila...

Nastavak na RTS...

Završni masters: Voznijaki nakon trilera "slomila" Šarapovu

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Okt.2014

Karolina Voznijaki je poslije tri sata i 16 minuta uspela da savlada Mariju Šarapovu sa 7:6, 6:7, 6:2 u prvom meču crvene grupe završnog mastersa koji se ove nedjelje igra u Singapuru. Šarapova će poprilično biti ljuta na sebe, ne samo zbog poraza, pošto je ona brojnim greškama posebno tokom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.